TILL DIG

Korta ord blir långa när jag säger att jag älskar Dig. För allting som Du är och när du tog mig på fötter igen. De tre orden och jag faller direkt, Du och jag är de bästa som hänt !

 

Jag vet att vi kmr vara i en evighet, så förlåt mig om jag tvekar ibland. Men jag lovar att förbättra mig precis som jag sagt. Och känner Du dig ensam så kmr Du aldrig vara till besvär, för när Du behöver mig som mest kmr jag redan vara där.

 

För det var Du som förlät mina fel och tog bort mörkret, när alla andra svek var de bara Du som stod kvar och berättade hur värdefull jag är. Du är min ängel från himlen, utan Dig gubben är jag bara en av flera miljoner.

 

Det är svårt att förklara ens kärlek när ord inte ens räcker till och kan inte ge Dig allt men Du vet att jag vill. När jag är ledsen så tänker jag alltid tillbaka på fjärde i tionde, dagen de blev vi och jag fick allt jag önskade.

 

Tror verkligen inte att någon förstår det vi delar tsm.. För när vi är med varandra, existerar inget annat och när Dina läppar möter mina är det som om tiden stannar.


Robin Ingelund, varje andetag med Dig känns så fruktansvärt underbart, de var kärlek redan vid första ögonkastet. Vi är dom som klarar av allting tillsammans. Bara jag har Dig älskling skiter jag i allt annat !